9
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Hamalların kavgası kanlı bitti

Kahramanmaraş'ta hamallık yapan bir kişi, birlikte alkol aldığı arkadaşı tarafından alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu bıçaklanarak öldürüldü.


Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Şazibey Mahallesi'nde meydana geldi. Yeni Hal bölgesinde hamallık yaptıkları öğrenilen M.K. (40) ile Ali Fıstık (44), akşam saatlerinde işlerini tamamladıktan sonra büfeden bira alarak içmeye başladı. Bir süre alkol alıp sohbet eden iki arkadaş, daha sonra şehir merkezine doğru yürümeye başladı.

Şazibey Mahallesi 4 Sokak girişine geldiklerinde alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmaya başlayan M.K. ile Ali Fıstık, bir süre sonra kavgaya tutuştu. Kavga sırasında M.K., arkadaşı Ali Fıstık'ı kalbinden bıçakladı. Daha sonra yerde bulunan sopayla arkadaşının başına vuran M.K., olay yerinden uzaklaştı.


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri zanlının yakalanması için çevrede geniş çaplı araştırma yaparken, kanlar içerisinde kalan Ali Fıstık, ambulansla kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Katil zanlısı M.K.'nın yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2007 Çarşamba 11:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?