4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

İş dünyasının acı kaybı

İŞ DÜNYASININ ACI KAYBI

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) eski meclis ve yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Okur hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş sanayisinin önemli sektörlerinden olan çelik tencere imalatını ilk kez bu kente getiren işadamlarından olan Okur, geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti.

Başarılı işadamının cenazesi, bu gün öğle namazına müteakip Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları eşliğinde Şeyh Adil Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. İş dünyasını ve sevenlerine büyük üzüntü veren Okur’un cenazesine KMTSO eski Başkanı Mehmet Balduk, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Arıkan, KMTSO Meclis Başkanvekili Sermet Çuhadar ve Okur ailesinin sevenleri katıldı.

Bu arada Kahramanmaraş’ın Önsen Belde Belediye Başkanı Alaaddin Devlet Ülger’de dedesi Bayram Kulkızağı’nı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Kentin önde gelen matbaacılarından Ramazan Kulkızağı’nın da babası olan 87 yaşındaki Bayram Kulkızağı’nın da bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi.

Kulkızağı’nın da naşı öğle namazına müteakip Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

İŞ DÜNYASININ ACI KAYBI
İŞ DÜNYASININ ACI KAYBI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 18:17:05
Güncelleme :2 Mart 2011 Çarşamba 12:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan şahin IP: 88.232.18.xxx Tarih : 5.03.2011 14:56:07

allah rahmeteylesın mekanı cennet olsun.kalan aile bıreylerıne hayırlı ömur vesın allahım