1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

İsmail Güneş'in ailesine yardım

Kahramanmaraş'ta Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri İsmail Güneş için Kahramanmaraş Valiliği'nin başlattığı kampanyaya 15 bin 860 TL destekte bulundu.

Emniyet çalışanları, Valiliğin başlattığı kampanya çerçevesinde, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Çağlayancerit mitingini takip ettikten sonra helikopterle Yozgat'ın Yerköy ilçesine giderken Göksun yakınlarındaki Kızılöz Köyü Kanlıçukur mevkiinde düşen helikopterde hayatını kaybeden İHA Sivas Bürosu Muhabiri İsmail Güneş'in ailesine 15 bin 860 TL maddi yardımda bulundu.

Kampanyaya, emniyet çalışanlarının tamamının katıldığı öğrenilirken, Kahramanmaraş merkezden 11 bin 930 TL, ilçelerden ise 3 bin 930 TL toplandığı belirtildi. Toplanan yardımların, Sivas'ta oturan Güneş'in ailesine ulaştırılmak üzere Valiliğin açtığı hesaba yatırılacağı bildirildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, meydana gelen kazanın tüm Türkiye'de derin üzüntüye neden olduğunu belirterek, "Biz de emniyet çalışanları olarak büyük üzüntü duyduk. Bu konuda bir şey söylemek pek doğru değil, ancak istedik ki yapılacak bu yardımlarla İsmail kardeşimizin geride bıraktığı eşinin ve çocuğunun acılarına bir nebze de olsun merhem olalım. Allah bir daha milletimize böyle bir acı yaşatmasın. Bir kez daha helikopter kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum tüm milletimizin başı sağ olsun diyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 18:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fahri emer IP: 88.246.71.xxx Tarih : 24.05.2009 11:37:09

sn il emn.müdürüm çelikbilek her zamanki gibi büyüklüğünü göstermiştir.