6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

İsrail'e büyük öfke

İSRAİL'İN YARDIM GEMİLERİNE SALDIRISI

Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Alpaslan Alkış, "Bu vahşi saldırı İsrail'in sonunun yakın olduğunu müjdelemektedir" dedi.

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere yaptığı baskın ve artan terör olaylarına yönelik tepkiler devam ediyor.

Özel İdare İş Merkezi önünde toplanan Memur-Sen Kahramanmaraş Şubesi mensupları yapılan saldırıları kınadı. Ellerindeki dövizlerle tekbir getirip, "katil İsrail hesap verecek", "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atan grup, İsrail'i lanetledi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Şube Başkanı Alpaslan Alkış, İsrail'in kanlı yüzünü tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini söyledi. Ortadoğu'daki huzursuzluğun temel kaynağının İsrail olduğunu belirten Alkış, son yaptığı saldırıyla da dünyaya meydan okuduğunu ifade etti.

Yapılan saldırının hayırlı gelişmelerin miladı olduğunu öne süren Alkış, "İHH öncülüğündeki uluslararası insani yardım aktivistlerinin bu girişiminin vahşice engellenmesi terörist İsrail'in sonunun yakın olduğunu müjdelemektedir. Çünkü insani duygularını yitirmiş hiçbir yapının hayatiyetini sürdürmesi mümkün değildir. Artık tüm dünya, tüm insanlık bu vahşilerin suratına tükürmelidir" diye konuştu.

Artan terör olaylarını da lanetleyen Alkış, "Bu terör saldırılarının da üzerinde durulması, ülkemiz içindeki terör hareketlerindeki terörist devlet İsrail'in etkisinin araştırılması gerekmektedir. İsrail'den böyle bir hainlik gerçekleştirmesi, yurtiçindeki hainlerin de bunun taşeronluğunu üstlenmesi beklenmeyecek bir durum değildir" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından grup sessizce dağıldı.

İSRAİL'İN YARDIM GEMİLERİNE SALDIRISI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 13:12:04
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 17:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?