2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

K.Maraş'a yeni spor salonu

Kahramanmaraş Belediyesi, Hayrullah Mahallesi 12 Şubat Stadyumu altındaki alana bin kişilik seyirci kapasiteli spor salonu inşaatına başladı. Belediye Başkanı Mustafa Poyraz; "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, spor ve modern spor salonları ile uzaklaştırabiliriz" dedi.

Temel kazı çalışmaları devam eden spor salonunun, uluslararası müsabakalara uygun standartlarda inşa edileceği öğrenilirken, basketbol, hentbol, salon, futbolu, tenis, dans gibi spor etkinliklerinin yanı sıra, sergi, konser, darama gibi müzik ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapabilecek.

Belediye Başkanı Poyraz, inşaatı yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklar edinmekten, sportif faaliyetlerle kurtarılabileceğine inandıklarını söyledi.

Poyraz, salon sporlarına büyük önem verdiklerini kaydederek, "Yapımına başlanan salon Kahramanmaraş'ın en modern spor salonu olacak. İnşaat bu yıl sonuna kadar tamamlanarak, Kahramanmaraşlıların hizmetine sunulacak. Spor Kompleksi içinde spor etkinliklerinin yanı sıra sergi, konser, drama gibi müzik ve sanatsal ağırlıklı etkinliklerinde yapılabileceği çok amaçlı salonda bulunacak. Göreve geldiğimiz süre içerisinde eğitim, kültür, sanat ve spor alanında büyük projelere imza attık. Yeni dönemde de Kahramanmaraş'ta sporun gelişmesi adına, çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapması adına beş ayrı noktaya kapalı spor salonu yapacağız. Bunlardan iki tanesi bin diğerleri ise 5 yüz kişi kapasiteli olacak. İlkinin yapımına vakit kaybetmeden başladık" diye konuştu.

Başkan Poyraz, spor alanında gerçekleştirdikleri projelerden dolayı mutlu olduklarını, belediyelerinin her zaman insana yönelik hizmet ve yatırıma önem ve öncelik vereceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 10:43:00
Güncelleme :1 Mayıs 2009 Cuma 11:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?