1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

K.Maraşspor başkanını seçemedi

Kahramanmaraşspor’un çoğunluk sağlanamayan olağanüstü genel kurulunda başkanlık için aday çıkmadı. 313 delegenin 15’inin geldiği ve çoğunluğun sağlanamadığı genel kurul, 27 Haziran Cumartesi günü saat 10.30’a ertelendi.

Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı; “Yapılacak kongrede kesinlikle aday değilim. Oluşturulacak ve güvenebileceğimiz bir yönetime destek olacağız” dedi.
Yeni sezonda, TFF 2. Lig B kategorisinde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’un olağanüstü kongresi için bu gün sandıklar kuruldu.

Kahramanmaraşspor tesislerinde yapılan olağanüstü genel kurula, kayıtlı 313 delegeden 15’inin gelmesi nedeniyle çoğunluk sağlanamadı ve kongre 27 Haziran Cumartesi gününe ertelendi.

Kahramanmaraşspor Başkanı Ali Sercan Saraylı, işlerinin yoğunluğu nedeniyle tekrar aday olmadığını belirterek; “Yönetimimiz döneminde çok yorulduk. Bu seneyi dinlenerek geçirmek ve işlerimle ilgilenmek istiyorum. Bu nedenle yeniden başkanlık için kesinlikle aday olmuyorum. Bu gün genel kurulumuzda çoğunluk sağlanamadı ve hiç kimse de aday olmadı. Gelecek haftaya kadar uzunca bir süre var ve yeni adaylar çıkacağını düşünüyorum. Ben, Kahramanmaraşspor’un menfaatlerine uygun, bu takıma faydalı işler yapabileceğine inandığımız bir başkan ve yönetim kuruluna destek vermeye karar verdik. Zaten kurulu ve sağlam bir takımımız var. Gelecek olan yönetime iyi bir takım devredeceğiz. Her şeyin Kahramanmaraşsporumuzun lehine gelişmesini umut ediyorum” dedi.

27 Haziran’a ertelenen kongrede bu kez çoğunluk aranmayacak ve yapılacak seçimlerde Kahramanmaraşspor’un yeni başkanı ve yönetim kurulu belirlenecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 14:51:30
Güncelleme :20 Haziran 2009 Cumartesi 14:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?