5
Mayıs
2024
Pazar
KAHRAMAN MARAŞ

K.maraşspor iki futbolcu daha kazandı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Kahramanmaraşspor, Pazarspor'dan Hakan Menekşe ile Kasımpaşaspor'dan Hakan Akpınar'ı renklerine bağladı. 

Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek imza töreninde yaptığı konuşmada, Pazarspor'dan Hakan Menekşe ile Kasımpaşaspor'dan Hakan Akpınar'ı Kahramanmaraşspor kadrosuna kattıklarını belirterek, "Zaten geçen sezon güçlü bir takımımız vardı. Takımın iskeletini fazla bozmadan bu yıl genç ve dinamik birkaç arkadaşımızı transfer ederek daha güçlü bir takım oluşturmaya çalışıyoruz" dedi. 

Geçen sezon başında takım olarak çok iyi bir performans sergilediklerini, ancak şanslarının istedikleri gibi gitmediğini belirten Mahçiçek, "Bu sezon takıma kazandıracağımız genç arkadaşlarımızla geçen sezondaki gibi işi şansa bırakmak istemiyoruz. Sezon sonunda başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 18:43:46
Güncelleme :13 Temmuz 2006 Perşembe 15:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil ibrahim DOGAN IP: 85.99.202.xxx Tarih : 4.08.2006 12:42:49
öncelikle yeni sezonda kahramanmaraşspor'umuza başarılar diler,geçen sezon çıkamadığımız 2.lig a grubuna çıkmayı yeğlerim.inşaallah yeni sezon maraşsporumuza hayırlara vesile olur.bu transferler göze hoş görünüyor.maraşsporda orta sahaya bir iki hızlı kanat oyuncusu takviye edilirse seyircilerinde izleyeceği maçtan zevk alacağını düşünüyor.saygılarımı belirtiyorum.