1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

K.Maraşspor'da garip şeyler oluyor

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birlik (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, 27 Haziran Cumartesi günü yapılan Kahramanmaraşspor olağanüstü genel kurulunda, kendinden habersiz isminin yönetim kurulu yedek üyeliğine yazıldığını söyledi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığı'na seçilen Turan Tatlıyer'in yönetim kurulu yedek üyeliğinde ismi yazılı olan KMESOB Başkanı Kuybu, bu durumdan haberdar olmadığını açıkladı.

Yapılan davranışın etik olmadığını kaydeden Kuybu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Benim bu durumdan haberim bile yok, şehir dışında bulunmamdan dolayı kongreye gidemedim bile. Yapılan kongrede yönetime seçilen arkadaşları tebrik ederim, umarım başarılı olurlar. Yalnız, yaptıkları davranış yanlış. Benim adımı haberim olmadan listeye yazmışlar. Şehir dışında bulunmamdan dolayı yapılan kongreye gidemedim. Gitmiş olsam zaten ismim o listede yer almaz, buna karşı çıkardım ve izin vermezdim. Kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek istedim. İsmim benden habersiz bir şekilde listeye yazılmıştır. Umarım arkadaşlar bu yanlışı düzeltirler."
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 13:11:14
Güncelleme :29 Haziran 2009 Pazartesi 15:18:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?