6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

K.Maraşspor'da kongre

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Kahramanmaraşspor'da yapılan kongrede Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek güven tazeledi. 

Kahramanmaraşspor Tesisleri'nde yapılan kongrede divan başkanlığını Akif Çaylıoğlu yaparken, yönetimin faaliyet ve denetleme kurulu raporları oylanarak kabul edildi. Faaliyet raporlarının kabul edilmesinden sonra söz alan Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek, 1.5 yıl önce kulübü devraldıklarında hiç de iç açıcı bir durumla karşılaşmadıklarını belirterek, geçen süre içerisinde takımı A Kategorisi hedefini zorlayan bir ekip haline getirdiklerini kaydetti. Mahçiçek, bu süre zarfında kendilerine destek veren başta Belediye Başkanı Mustafa Poyraz olmak üzere kentteki sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür etti. Takımın geçen sezonu başarılı bir şekilde tamamlandığını ve şimdi gelecek sezon A Kategorisi'ne direkt çıkmanın hesaplarını yaptıklarını belirten Başkan Mahçiçek, bu hedef doğrultusunda takımın teknik direktörlüğü için Fenerbahçeli eski futbolcu Abdulkerim Durmaz ile anlaştıklarını ve hafta içerisinde resmi sözleşmenin imzalanacağını söyledi. Yeni teknik direktörün gerek futbolculuk, gerekse antrenörlük hayatının başarılarla dolu olduğunu ifade eden Başkan Mahçiçek, "Kendisiyle başarılı bir sezon geçireceğimize inandığımız için anlaştık. Pazartesi gününden itibaren transfer komitesini kurup, iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Hedefimiz A Kategorisi'ne çıkabilecek güçte bir ekip oluşturmak" dedi. 

Yeni sezonda taraftarlara da büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Başkan Mahçiçek, "Takıma zarar veren ve küfür edenlere asla izin vermeyeceğiz. Geçen sezon bunun sıkıntısını çektik. Küfür, kahraman bir kentin insanlarına yakışmaz. Bu konuda gerekirse seyircilerin başındaki insanları da eğiteceğiz. Kendini bilmeyen birkaç kişi koca bir kentin takımına zarar veremez. Başarı için herkesin bu takıma destek vermesi lazım" ifadelerini kullandı. Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimlerde Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek güven tazeledi. Hanefi Mahçiçek başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

"Mehmet Bağrıaçık, Mehmet Gedemenli, Akif Çaylıoğlu, Sermet Çuhadar, Ahmet Çetin Taşçı, Ahmet Kamil Şirikçi, Ali Unsal, Yavuz Nalbantbaşı, Ramazan Danışman, Mehmet Avşar, Ergün Önal, Hakan Dereli, M. Mesut Değirmencioğlu ve Murat Coşkun."
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 16:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?