8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Kanalevler Deresi ıslah edildi

Kahramanmaraş'ta, Yahya Kemal ve Kanuni mahalleleri arasında bulunan 2 kilometre uzunluğundaki Kanalevler Deresi'ndeki ıslah çalışmaları tamamlandı.

Kanalevler Deresi Islah Projesi'nin tamamlanması nedeniyle düzenlenen tören, mahalle halkının da katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 2 kilometre uzunluğundaki derede çocukların oynamasından dolayı hastalıkların yaygın olduğunu, proje sayesinde bu sorunun çözüldüğünü ifade etti. Projenin yaklaşık 4 milyon YTL'ye mal olduğunu kaydeden Poyraz, "Biz maliyeti ne olursa olsun, mahalleye yakışır bir şey yapmaya karar verdik. Bu dere içerisinde daha önce çocuklar oynuyordu ve hastalıklar da yaygındı. Sözümüzü yerine getirerek bu projeyi tamamladık. Yaz mevsimi bitmeden asfalt sorununu da halledeceğiz. İnşaallah bu bölgenin kıymetini bilirsiniz" dedi.


Başkan Poyraz, konuşmasının ardından TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Vali M.Niyazi Tanılır, AK Parti milletvekili adayları ve dair müdürleriyle rekreasyon alanının açılış kurdelesini kesti.
Kahramanmaraş Gazetesi
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 21:28:01
Güncelleme :5 Temmuz 2007 Perşembe 21:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?