1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Kanserden kurtuldu, ezilerek öldü

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 10 yıl mücadele ettiği kanserden kurtulan bir kişi, arkadaşlarıyla kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Ortaklı köyünde meydana gelen olayda, evli ve 3 çocuk babası Cengiz Sarıkaya, köy camisine yardım için ağaç kesimi sırasında kesilen bir ağacın altında kalarak yaralandı. Ağaç kestiği arkadaşları tarafından Elbistan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Sarıkaya ile birlikte ağaç kesen İsmail Balıkçı, camiye yardım için ağaç kesiyorduk, "Dokuz ağaç kesildi onuncu ve son ağaç kalmıştı. Ancak düşen ağacı görünce panikledi ve şaşkınlıkla ağacın gölgesinden kaçarken ağacın altında kaldı. Arkadaşımıza çok yazık oldu. Böyle bir ölümün yaşanması gerçekten inanılmaz" dedi. Balıkçı, arkadaşının 10 yıl önce prostat kanserine yakalandığını ancak mücadelesini hiç bırakmayarak kanseri yendiğini kaydetti.

Bu arada, Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cengiz Sarıkaya'nın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim adildi. Cenaze köy mezarlığında toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 12:19:36
Güncelleme :4 Eylül 2009 Cuma 12:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?