6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Kapanın elinde kaldı!

UCUZ MOBİLYA İZDİHAMI

Kahramanmaraş'ta bir firmanın "Kapatıyoruz" sloganı ile piyasadan daha uygun fiyatlarla mobilya ve ev eşyaları sattığını öğrenen binlerce vatandaş mağazaya akın etti.

 Bazıları fiyatları çok makul bulurken bazıları piyasa ile hiçbir farkı bulunmadığını öne sürdü. Kapanan fabrikalardan aldığı ürünleri ucuz fiyatlarla müşterilerle buluşturan Türk Yurdu Mobilya, 15 Mayıs'ta Kahramanmaraş'ta bir günlük satış yaptı. Günler öncesinden bastırılan el ilanları ile mobilya, halı, ütü gibi ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunulacağı duyurulurken, binlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın önünde toplandı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Recep Bülbülses'in de şarkılarıyla renk kattığı satışlarda, vatandaşlar ucuz buldukları ürünleri almak için kıyasıya yarıştı.

Firma yetkilisi Cihan Sümbül, kapanan fabrikalardan aldıkları ürünleri ucuz fiyatlarla vatandaşlarla buluşturduklarını ifade etti. İnsanları kaliteyle, ucuzlukla tanıştırmaya geldiklerini belirten Bülbül, şöyle konuştu: "Çok güzel, insanların ilgisi çok güzel. Artık insanlara asıl fiyatlarla asıl malları, ucuz şekilde kaliteli malları nasıl alabilirler onu öğretiyoruz. Biz batmadık, iflas da etmedik kapanan fabrikanın mallarını satıyoruz yani. Bir yıldır il il dolaşıyoruz. Bu gün Kahramanmaraş'tayız, yarın bir bakmışsınız Urfa'dayız,  Bursa'dayız, Ankara'dayız, İzmir'deyiz. Her hafta, ya da 10 günde bir Türkiye'yi dolaşmaya devam ediyoruz."

Gün boyu devam eden satışlarda yüzlerce vatandaş, evinin eksik olan ürünlerini biraz olsun uygun fiyatla almanın mutluluğunu yaşayarak evlerinin yolunu tuttu.

UCUZ MOBİLYA İZDİHAMI
UCUZ MOBİLYA İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:21:00
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?