6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Karacasululara aşure ziyafeti

Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Gökçek, düzenledikleri aşure şöleni ile halkın kaynaşmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

29 Mart Yerel Seçimleri öncesinde beldeliği iptal edilerek merkeze bağlanan, ancak Danıştay 8. dairesinin verdiği kararla yeniden belde statüsü kazanan Karacasu'da halk, Belediye Başkanı Mehmet Gökçek'in düzenlediği Aşure şöleninde buluştu.

7 Mart'ta yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde geçici olarak Belediye Başkanlığı'na atanan Gökçek, Cuma namazının ardından kasabadaki tüm camilerde aşure dağıtıldığını ifade etti. Kendisi de Şehit Cengiz camisindeki aşure dağıtımına katılarak elleriyle vatandaşlara aşure dağıtan Gökçek, amaçlarının halk arasındaki birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

Gökçek, "Kısa sürede olsa burada belediye başkanlığı görevinde bulunuyoruz. Görev süremizin sonuna kadar elimizden geldiği kadarıyla belde halkımıza hizmet edeceğiz. Bu gün de Aşure Şöleni düzenleyerek, halk arasında kardeşlik duygularını daha da pekiştirmeyi amaçladık. Güzel bir organizasyon oldu, emeği geçen ve programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 16:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?