6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Karaelbistan'a araç takviyesi

KARAELBİSTAN BELEDİYESİNE YENİ KEPÇE

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Karaelbistan beldesi yeni alınan kepçe ile birlikte araç filosunu güçlendirdi.

Belde Belediye Başkanı Mikdat Er, yeni alınan kepçe ile birlikte alt yapı hizmetlerini daha seri ve hızlı bir şekilde sürdüreceklerini, söyledi.

Karaelbistan Belediyesi tarafından alınan yeni kepçe için belediye hizmet alanında tören düzenlendi. Belediye Başkanı Mikdat Er, belediye personeli ve belde halkının katıldığı törende kurban kesilip dualar edildi.

Belediye Başkanı Mikdat Er, beldelerinin göç alan bir yerleşim yeri olduğunu belirterek, "Bu nedenle hizmet ağımız her geçen gün biraz daha genişlemektir. Bugün beldenin nüfusu 7 bine yaklaşmıştır. Özellikle alt yapı hizmetlerinin sunumu noktasında kepçeye ihtiyacımız vardı. İller bankasından aldığımız kredi ile bu kepçeyi aldık. Kepçenin bize maliyeti 130 bin TL olmuştur. 60 ay vade ile bu parayı geri ödeyeceğiz. Böylece sıkıntı çekmeden ve yatırımlarımızı aksatmadan belediye olarak asli görevlerimizi yerine getirmenin mutluluğu içinde yeni iş makinemizin Karaelbistan kasabamıza ve belediyemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Başkan Er, belde halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirterek, çalışmaların bundan sonra da aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 17:52:01
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 14:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?