6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Kılavuzlu köprüsü tamamlanıyor

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ TANILIR:

Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Ceyhan Nehri üzerine yapılan Kılavuzlu Köprüsü'nün bu yılsonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

Kahramanmaraş - Kayseri karayolunda da hummalı çalışmaların devam ettiğini dile getiren Tanılır, en büyük sıkıntının ise kamulaştırmalarda yaşandığını vurguladı.

Kahramanmaraş-Göksun arasındaki 90 kilometrelik yolu yaklaşık 12 kilometre kısaltacak olan yolda herhangi bir kamulaştırma problemi yaşanmadığı takdirde yolun en geç 3 yılda biteceğini söyleyen Tanılır sözlerini şöyle tamamladı:

"Bildiğiniz gibi Kahramanmaraş-Göksun arası gerçekten çok zor bir coğrafya. Yol açmak, ilerlemek büyük zorluklar altında yürüyor. Ancak ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Eğer kamulaştırmadan dolayı bir aksama olmazsa 3 yıl içinde Kahramanmaraş-Göksun-Kayseri yolunun bitirilmiş olması hedefleniyor. Tabi şartlı konuşuyorum. Kamulaştırmada biliyorsunuz olmadık engeller çıkıyor. Eğer bundan dolayı bir gecikme olmazsa 3 yılda bitirilmesi planlanıyor."

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 13:07:04
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 13:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?