1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

KMTSO'dan BBP'ye taziye ziyareti

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk, "Yazıcıoğlu, kendisini Türk milletine hizmete adamış bir siyasetçidir" dedi.

KMTSO Başkanı Balduk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinden Yozgat'ın Yerköy ilçesine giderken meydana gelen helikopter kazasında, Yazıcıoğlu ve 4 partilinin hayatını kaybettiği kaza nedeniyle BBP İl Teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu.

BBP merkez ilçe Başkanı Hayrettin Arslanhan ve partililer tarafından karşılanan Balduk, kazadan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu önemli siyaset adamlarından biriydi. Hayatı boyunca doğruluktan ödün vermeyen, dürüst bir insan olmuştur. Siyasi yaşamı boyunca kendisini Türk milletinin hizmetine adamıştır. Türk siyasetinin gelişmesinde önemli katkıları olmuştur. Maalesef onu elim bir kaza sonucu kaybettik. Bugün onu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kazada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'na ve dava arkadaşlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ve BBP camiasına başsağlığı diliyorum. Allah geride kalanlara sabır versin. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Taziye ziyaretinde, KMTSO Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Zabun, Hanifi Öksüz, Resul Altınköprü, Kadir Gülkesen, Salman Kaynar ve Kubilay Doğan da hazır bulundu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?