6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

KMTSO'dan iftar yemeği

KMTSO'NUN İFTARI

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KMTSO) iftar yemeği işadamları, bürokratlar ve sanayicileri bir araya getirdi.

KMTSO Başkanı Mehmet Balduk, referandum sürecinin daha fazla gerilmeden atlatılmasını temenni edip, "Referandumu kazasız belasız atlatırsak daha güzel günler bizi bekliyor" dedi.

KMTSO'nun Kervan Han Tesislerindeki iftar yemeği, siyasetteki farklı düşünceleri ortadan kaldırıp gönülleri birleştirdi. TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, AK Parti Milletvekilleri Veysi Kaynak ve Mehmet Sağlam, MHP Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, CHP milletvekili Durdu Özbolat, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, siyasi parti il başkanları, ilçe başkanları, işadamları ve bürokratların katıldığı programda, günlük koşuşturmaların stresinden uzak manevi ortam içerisinde sohbetler edildi.

Programda konuklara seslenen KMTSO Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu, Pakistan ve Rize'de yaşanan sel felaketlerinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Bu iki felaketin ardından dün 30 Ağustosu coşku ile kutladık. Bu manevi atmosferde bir duyuru yapmak istiyorum. Hükümetimizin Pakistan için başlattığı yardım kampanyasına karınca kararınca tüm üyelerimizin destekte bulunmasını istiyorum. Diğer yandan Merkez Bankası Başkanımız Dursun yılmaz önümüzdeki günlerde kentimize gelerek Odamızda siz değerli üyelerimizle bir araya gelecek. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KMTSO Başkanı Mehmet Balduk ise iş dünyası olarak daha fazla bir gerginlik yaşanmadan referandumu atlatmak istediklerini söyledi. Balduk, "Amacımız sadece bu Ramazan gününde birlikte iftar yapmak. Katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi kentimizde ekonomi iyi gidiyor. Krize rağmen yatırımlarımız arttı. Şimdi de devam eden şu referandum sürecini kazasız belasız atlatmayı umuyoruz. Kimse kimseyi kırmadan, bu süreci atlatarak ekonomide bizi bekleyen daha güzel günlere ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

KMTSO'NUN İFTARI
KMTSO'NUN İFTARI
KMTSO'NUN İFTARI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 11:07:01
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 15:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?