8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Koç, alkış sesleriyle alkışladı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 87’nci yıldönümü kutlamalarını izleyen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, yine uykuya yenik düştü. 

Gözlerinin kapanmasını önlemek için eli ve yüzüyle oynayan Bakan Koç, bazen de gözü kapalıyken alkış seslerini duyunca kendisi de alkış tuttu. 

Trabzon Caddesi’nde gerçekleştirilen kutlamalara, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da katıldı. Valilik Kavşağı’nda hazırlanan şeref tribününde kutlamaları izleyen protokol, gösteri yapanları alkışladı. Törene izleyen Bakan Atilla Koç ise zaman zaman uykusuna yenik düşerek kısa süreli şekerleme yaptı. Koç, sergilenen etkinliklerin alkışlanması üzerine aniden uyandı. Bazen de gözleri kapalı olarak alkış tuttu. Bakan Koç’un uykuya karşı mücadelesi törene katılanların da dikkatini çekti.


M. Nuri ŞİRİN- Bünyamin YIL/DHA/Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 12:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurseli koçak IP: 193.255.96.xxx Tarih : 14.02.2007 10:14:15
Bırakın bakanımı uyusun.Hoşgelmiş sefa gelmiş.