2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Köprü altında 4 ceset!

Kahramanmaraş'ta Aksu Çayı üzerindeki Hasancıklı Köprüsü altında 4 genç kızın cesedi bulundu. Sudan çıkartılan ve hepsi aynı soyadı taşıyan ve 2'sinin ikiz olduğu sanılan kızların cesedinde yaralama ve kurşun izi bulunmazken, soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Güvenlik güçlerine bugün saat 14.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine, jandarma ve polis ekipleri Kahramanmaraş- Kayseri karayolunun 12'nci kilometresinde bulunan, Aksu Çayı üzerindeki Hasancıklı Köprüsü’ne giderek ceset aramaya başladı.

Her tarafı didik didik eden arayan güvenlik güçleri saat 17.00 sıralarında, Hasancıklı Köprüsü altında ve çevresinde ikiz oldukları sanılan 16 yaşındaki Ayşe ve Asiye Karaağaç ile 23 yaşındaki Hamide Karaağaç ve 12 yaşındaki Emine Karaağaç'ın cesetlerini buldu.

Savcı gözetiminde jandarma ve polisler tarafından tek tek Aksu Çayı suyundan çıkarılan 4 genç kızın cesedinde ilk incelemede, üzerlerinde elbiselerinin bulunduğu, yara ve yaralama ve kurşun izine rastlanmadığı belirtildi. Cesetler torbalara konularak otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, olayla ilgili iki savcıyı görevlendirdiğini söyledi. Hpesi de akraba olan kızların cinayete mi kurban gittiği, boğulma ya da kaza sonucu mu öldüğü yapılacak otopside saptanacak.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 18:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslican gezer IP: 85.98.199.xxx Tarih : 3.10.2009 20:26:51

sizce 4 tanesidemi boguldu vardır bunda bişey hadi diyelim biri düştü digeri kurtarmak için digerleri ne olmuş bu araştırilsa münevver olayı gibi çıkar ama bunlarda haykıracak aile varsa veya üstünü örtbastır yapılmasıı ama varlık konuşuyor olmasa bunlarda kimse sesini duymaz bu cesetlerde kim vurduya gider  devletimiz uyansın ortalık mezbaneye döndü kriz le şunla bunla uğraşacana şu kanı durdursun cananlar gidiyor ateş düştüğü yeri yakar