1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

KSÜ'de bahar şenliği coşkusu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nafi Baytorun, bahar şenliklerinin üniversite ve halkı birbirine kaynaştıracağını söyledi.

KSÜ tarafından bu yıl 8'incisi organize edilen bahar şenlikleri düzenlenen törenle başladı. Avşar Kampusündeki program'da Rektör Baytorun'un Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Etkinliklerin açılışında konuşan Rektör Baytorun, bahar şenliklerinin yıl sonunda öğrencilerin gireceği sınavlar öncesinde onlara moral vereceğini söyledi. Baytorun; "Ayrıca bahar şenliğimiz sayesinde Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız ile üniversite öğrencilerinin kaynaşması açısından büyük önem taşıyor. Bu şenliklerimizde, öğrencilerimiz, şenlik boyunca birbirinden değerli sanatçılarla eğlenecek ve güzel vakit geçirecekler" dedi.

Rektör Baytorun'un konuşmasının ardından öğrencilerden oluşan step grubu bir gösteri sunarken, bayan futbol takımı gösteri maçı yaptı.Cuma gününe kadar devam edecek olan şenlikler kapsamında Rafet El Roman ve Yusuf Güney, Sevcan Orhan ve Kutsi sahne alarak birer konser verecek

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 16:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?