8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Küçük hırsızlar kameraya yakalandı

Kahramanmaraş'ta, gece yarısı duvarını delerek girdikleri iş yerinin kasasındaki paraları çalan 2 çocuk, güvenlik kamerasına yakalandı. 

Olay, Şerafettin Özbalcı'ya ait iş yerinde meydana geldi. Gece yarısı cami bahçesine gelen 12 yaşlarındaki 2 çocuk, duvarı deldikten sonra iş yerinin ikinci katından içeri girdi. Karanlıkta çakmağın ışığı ile kasayı bulan 2 kafadar, 2 güvenlik kamerasından birini söktükten sonra kasada bulunan bozuk paraları almaya başladı. Diğer kamerayı fark eden küçük hırsızlar, daha sonra tişörtlerini kafalarına çekerek iş yerinde para aramaya devam etti. Yaklaşık yarım saat iş yerinde kalan küçük hırsızlar, daha sonra ikinci kamerayı da sökerek girdikleri yerden çıkarak kayıplara karıştı. 

Şerafettin Özbalcı, sabah iş yerine geldiğinde hırsızlık olayı ile karşılaştı. Kasadaki bozuk paraların alındığını fark eden Özbalcı, ikinci kata çıktığında duvarın kırıldığını gördü. Duvarın nasıl kırıldığına bir türlü anlam veremeyen Özbalcı, "Bu kadar küçük çocukların bu işi yapacağını tahmin etmiyorum. Bunların arkasında mutlaka büyükleri vardır" dedi. 

Güvenlik kamerası görüntülerini izlerken bir hayli şaşırdığını söyleyen Özbalcı, "Güvenlik kamerasını yeni koymuştum. İlk defa hırsızlık olayı ile karşılaşıyorum. Failleri yakalanmış, ama tutuklanmamışlar. Sanırım yaşları küçük olduğu için" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 14:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf mert IP: 85.99.144.xxx Tarih : 16.10.2007 20:14:18

bence iyi yapıyorlar çünkü hırsızların gözü korkmuyorki adamlar diyorki: ammaaan boş ver yakalanırsak 2 gece yatarız çıkarız diyorlar....