8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Kulüplere malzeme yardımı yapıldı

Kahramanmaraş Belediyesi, amatör futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Amatör kulüplerin temsilcilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Poyraz, belediye olarak bütün amatör branşlara her türlü yardımı yaptıklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimizden bu yana spor dallarında gençlerimiz ve çocuklarımızla birlikte olmaktan, onların yanında bulunmaktan mutluluk duyduk. Bu işi kendimize bir görev bildik. Bu yüzden belediyemizin yürüttüğü yaz spor okulu çalışmalarının dışında amatör spor kulüplerine de destek vererek gençlerimize spor dallarında imkanlar sunmayı çalışmalarımız içerisine aldık. Sporcularımızın her zaman yanındayız. Mümkün olduğunca maçlara da katılmaya gayret edeceğim" dedi.

13 kulübe 18 parçadan oluşan malzeme yardımında bulunduklarını vurgulayan Poyraz, şöyle devam etti:
"Bütün kulüplerimizin iyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Eğer bizden başka talepleri de olursa kapımız kendilerine sonuna kadar açık. Her yıl bu tür yardımları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."
Belediyeden malzeme yardımı alan kulüp yöneticileri de belediyenin göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür ederek, "Gençlerimiz böylelikle daha rahat spor yapma imkanına kavuşmuş oldular. Spor, kentin tanıtımında önemli bir yere sahip. İnşallah genç sporcu arkadaşlarımız bu yardımların hakkını verirler" diye konuştular.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 12:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?