1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Kursiyerlerin resim sergisi açıldı

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz; “Şehrimizi bir kültür yuvası haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Belediye kültür-sanat faaliyetleri kapsamında açılan Yağlı-Boya Resim Kursu 5. dönemi tamamlandı. Kursiyer öğrencilerin eğitim dönemi boyunca yaptıkları birbirinden güzel eserler, açılan sergide halkın beğenisine sunuldu.

18 kursiyer öğrencinin hazırladığı 82 resimden oluşan serginin açılışı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz tarafından yapıldı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki açılışa, İl Genel Meclis üyeleri Ekrem Ergin, Cengiz Sezal, Belediye Başkan Danışmanı Zeynep Arıkan ve çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

Bir hafta açık kalacak serginin açılışında konuşan Başkan Poyraz, emeği kutsal saydıklarını ve önemsediklerini söyledi. Poyraz; “Bu sergileri de emeğe saygı olarak görüyor, değerlendiriyor ve destekliyoruz. Her alanda çalışmalarımız var. Kentimizi bir kültür yuvası haline getirmek için gayret gösteriyoruz. Açılan kurs ve sergilere gösterilen ilgi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bize kanıtlıyor” dedi.
Açılışın ardından, seslendirilen sanat müziği eserleri eşliğinde sergiyi gezen Poyraz, törenin sonunda kursiyer öğrencilere katılım belgesi verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 16:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?