2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Kuzey çevre yolu tamamlanıyor

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kentin dört bir yanında yeniden yapılandırma çalışmaları yaptıklarını belirterek; "Hedefimiz Kahramanmaraş'ı daha modern bir kent yapmak" dedi.

Kahramanmaraş Belediyesi Kuzey Çevre yolunun ikinci şeridini de tamamlama çalışmalarına başladı. Çamlığa kadar devam eden çalışmalarla birlikte yolun tamamlanmasıyla kent trafiğinin rahatlanması bekleniyor.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Özcan Konuklar ile birlikte Kuzey Çevre Yolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Kahramanmaraşlı vatandaşların memnuniyeti için hizmete ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Poyraz; "Göreve geldiğimiz günden bu yana Kahramanmaraş'ı daha modern bir kent yapmak adına yoğun bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Şehrin dört bir yanında başlattığımız yeniden yapılandırma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz kuzey çevre yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda şehrin muhtelif yerlerinde yol bakım-onarım çalışmalarını da sürdüren ekiplerimiz hava şartlarının elverişli olduğu bugünlerde belirlenen program dahilinde, çalışmalarına devam edecek" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 11:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?