6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Mado'dan çocuklara jest!

BAYRAM NEDENİYLE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ DONDURMA DAĞITILDI

Kahramanmaraş'ın dünyaca ünlü dondurma markası Mado, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, yurt genelinde çocuklara milyonlarca ücretsiz parmak dondurma dağıttı. Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur, "Bugün çocuklarımız için sınırsız dondurma ikramı yapıyoruz" dedi.

Mado, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Türkiye genelindeki 150'nin üzerindeki şubesinde çocuklara 10 milyon adet ücretsiz parmak dondurma ikramında bulundu. Mado'nun Kahramanmaraş şubesindeki ikramlarda firmaya ait nostaljik araçlarla şehir turu yapan çocuklar, daha sonra parmak büyüklüğünde bir külah içerisinde özel olarak imal edilen, üzeri çikolata kaplı dövme dondurmalarını Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur'dan alabilmek için kıyasıya yarıştı.

Yaklaşık 2 bin çocuğa ikramda bulunan Kambur, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz de Türkiye genelindeki tüm şubelerimizde çocuklarımızın bayramını kutlamak üzere parmak dondurma dağıtmayı planladık. Bütün Mado'larda bu gün dondurmalar bedava ve tüm çocuklarımıza ikram ediyoruz. Çok mutluyuz. Çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutluyoruz. Gün sonuna kadar ikramlar devam edecek, sınır yok" diye konuştu.

BAYRAM NEDENİYLE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ DONDURMA DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 22:23:01
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 09:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?