6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

MHP'den seçim startı

MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, genel seçim için start verdiklerini belirterek, "MHP olarak iktidara yürüyoruz" dedi.

Bastırmacı, partisinin Elbistan ilçe teşkilatını ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Burada partililerine seslenen Bastırmacı, bu tür toplantıları aylık olarak düzenleyeceklerini belirterek, Kahramanmaraş ve ilçelerinde verilen ancak yerine getirilmeyen sözlerin takipçisi olacaklarını kaydetti. Bunları sık sık basın mensupları ile paylaşacaklarını kaydeden Bastırmacı şöyle konuştu:

"Artık sık sık, il genel meclis üyesi, belediye encümeni, kadın kolları ve ülkü ocakları yöneticilerimizle bir araya gelerek nelerimiz var, ne gibi çalışmalar yapacağız bunları konuşacağız. MHP olarak iktidara yürüyoruz. Bunda da arkadaşlarımızın görüş ve düşüncelerini almak istedik. Genel seçim startını verdik. Kahramanmaraş'ta, Elbistan'da ve diğer ilçelerimizde bugüne kadar yapılmış olan çalışmaları ve yapılmayan hizmetleri kamuoyuna duyurmak için önümüzdeki günlerde basınla bir araya geleceğiz. Seçim meydanlarında verilen sözlere bakarsanız Elbistan'ın hali bellidir"

İlçe Başkanı Ramazan Kaya ise, iktidarın kendini alternatifsiz olarak gördüğünü öne sürdü. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan'ın sözlerini de eleştiren Kaya, "Milletvekillerinin ağzından kaçırdığı gibi artık kendisinden olmayanları fişlediklerini bile rahatlıkla söyleyebiliyorlar. Biz MHP olarak iktidar alternatifiyiz. Bunun için çalışmalarımıza hız vermek ve yapılacak ilk genel seçimde tek başına iktidar hedefini yakalamak istiyoruz. Bu maksatla çalışmalarımıza başlıyoruz. Bundan sonra her ayın ilk haftası bu toplantıları rutin hale getireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 13:13:03
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 13:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?