9
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Modern bir kent olma yolundayız

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş'ı kültür, turizm, ticaret ve sanayi kenti kimliğiyle modern, yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.


Hazırladıkları dev projeler ve yatırımlarla şehrin çehresini değiştirdiklerini belirten Poyraz, "Kentimiz, dünyaya ün salmış bir şehir. Su, doğalgaz, katı atık, otogar, toplu konutlar, yeşil alanlar ve tüm alt yapılarla ilimizi daha modern bir kent görünümüne kavuşturduk. Bütün bunları Allah'ın izni, ekibimizin üstün gayreti ve hemşehrilerimizin desteğiyle tamamladık" dedi.


Kültür, turizm, ticaret ve sanayi kenti kimliğiyle Türkiye'de ve dünyada önemli bir şehir olarak yerini almasını istedikleri Kahramanmaraş adına sorumluluklarının hiçbir önyargı taşımadan, görevde kaldıkları süre içinde devam edeceğini ve kalplerinin bu heyecanla atacağını dile getiren Poyraz, şunları söyledi:


"Bizim belediyecilik anlayışımız sadece alt ve üst yapı hizmetlerinden ibaret değil. Özellikle sosyal, kültürel ve ekonomik projeleri aynı oranda önemsiyoruz. İnsanımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir. Biz, 'Her şey şehrimizin güzel insanları için' anlayışıyla vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. İnsanımıza hizmet etmenin manevi hazzının yüreğimize kattığı heyecanla, Kahramanmaraş için yaptığımız çalışmaların kesintisiz devam etmesini ve gelecekte hayırla yad edilmeyi önemsiyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 13:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kutluay Çetin IP: 85.104.247.xxx Tarih : 25.07.2007 09:07:27
bir kahramanmaraşlı olarak gerçekten belediyemiz çok güzel çalışıyor birazda sosyal aktiviteler olsa çok iyi olacak