4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Nikah sarayı açıldı

NİKAH SARAYI TOPLU NİKAH TÖRENİYLE AÇILDI

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yaptırılan nikah sarayı, 53 çiftin dünya evine girdiği toplu nikah töreni ile açıldı. Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, "Özlemini duyduğumuz bu hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Atatürk Parkı içerisinde hizmet verecek olan nikah sarayının açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Bandosu'nun seslendirdiği müzikler eşliğinde yapılan açılışta, 53 çift nikah kıydırdı. Törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, nikah sarayı için gereken tüm unsurların düşünüldüğünü belirtti.

Evliliğin insan hayatındaki en önemli yolculuk olduğuna dikkat çeken Poyraz, "Bu gün burada açılışını yapacağımız nikah sarayımız uzun süreden beri hayalini kurduğumuz, emek verdiğimiz, hasretini duyduğumuz bir mekandı. İnşallah şehrimize çok uzun bir zaman hizmet edecek. Birazdan içeriye girdiğiniz zaman da görürsünüz, gereken her türlü donanımlar burada yapıldı. Tabii eksiklerimiz var, özellikle de buradaki havuzumuz daha düzenli olmalı. İnşallah temelinden itibaren havuzumuzu da güzelce yapacağız ve nikah sarayıyla birleştireceğiz. O da bittiğinde insanlarımız belki düğün bile yapmadan burada nikahını kıyarak, eşini alıp evine götürecek. Açılışta, arkadaşlarımız toplu nikahta düşündüler. 53 çiftimizin nikahı yapılacak bugün. Ümit ediyorum ki gelecek zamanda da burası çok güzel hizmetlere vesile olacak" diye konuştu.

Açılışın ardından nikah sarayını gezen Başkan Poyraz, Şebnem Çelikkol ve Vedat Kaplan'ın nikahını kıydı. Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakçı, Başkan Danışmanı Zeynep Arıkan ve İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Ergin'in de şahitlik yaptığı nikahta evlilik cüzdanını geline uzatan Poyraz, ömür boyu mutluluklar diledi.

NİKAH SARAYI TOPLU NİKAH TÖRENİYLE AÇILDI
NİKAH SARAYI TOPLU NİKAH TÖRENİYLE AÇILDI
NİKAH SARAYI TOPLU NİKAH TÖRENİYLE AÇILDI
NİKAH SARAYI TOPLU NİKAH TÖRENİYLE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 12:04:05
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 09:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?