4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Öğrencilerle otobüs yolculuğu

ÖĞRENCİLERLE OTOBÜS YOLCULUĞU

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ulaşım hizmetine sunulan 10 yeni otobüsü denetledi. Üniversite öğrencileriyle yolculuk yapıp, sohbet eden Başkan Poyraz, “Ülkemizin geleceği sizlersiniz” dedi.

Kahramanmaraş Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesine alınan 10 adet otobüs seferlerine başladı. Otobüsleri inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, sabah saat 07.00’de Karacasu kampüsüne gelerek üniversite öğrencileriyle Avşar kampusüne kadar yolculuk yaptı.

Öğrencilik yıllarında yaşadıkları zorlukları yeni nesille paylaşan Poyraz, ülkenin geldiği bu günlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğine dikkat çekti. Poyraz, “Şimdi okumak o zamanki şartlara göre çok daha kolay. Ülkemizin imkanları o zamanlar kısıtlı idi. Şimdi ise her şey daha güzel. Belediye olarak bu 10 otobüsü siz öğrencilerin hizmetine sunduk. Yeterli mi, elbette değil. Biz bunun farkındayız. Bu 10 otobüsün yanı sıra 4 tane de körüklü diye tabir edilen otobüslerden alacağız ve onları da toplu taşıma hizmetine sunacağız. Sizler bizim geleceğimizin teminatınız. Yarın bu ülkeyi bizler sizlere devredeceğiz. Bizler bu ülkeyi nasıl sizlere taşıdıksa sizler de sizlerden sonraki geleceklere taşıyacaksınız” diye konuştu.

Öğrencilerin sıkıntılarını da dinleyen Başkan Poyraz, öğrencilere sıcak simit ve meyve suyu ikram etti.

ÖĞRENCİLERLE OTOBÜS YOLCULUĞU
ÖĞRENCİLERLE OTOBÜS YOLCULUĞU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 13:02:01
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 13:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?