6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Öğretmenden cinsel taciz!

CİNAYET SORUŞTURMASI ÖĞRETMEN TACİZİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Kahramanmaraş'ta bir öğretmen, derslerine iyi not vermesi karşılığında öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Hoca Ahmet Yesevi Lisesi öğretmeni Mehmet Savaş Kalaycı'nın (33) 20 Nisan'da okul çıkışında kurşunlanarak öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak ve Cinayet Bürosu dedektifleri, aynı okulda eğitim gören D.Ç.'yi (18) sorguladı.

Öğrenciye Kalaycı ile ilişkisi olup olmadığını soran polislere D.Ç., aynı okulda görev yapan matematik öğretmeni V.B.'nin kendisine tacizde bulunduğunu söyledi. D.Ç. ifadesinde, öğretmeninin evine çağırarak kendisine derslerine iyi not verme karşılığında tacizde bulunduğunu ve bu yüzden okulu bırakmak zorunda kaldığını öne sürdü.

D.Ç.'nin, ''Öğretmenim beni ders verme vaadiyle evine çağırdı. İlk zamanlarda bana sadece sözlü tacizde bulunuyordu, daha sonra bana derslerimi geçirme vaadi ile tacizde bulundu. Çıkan söylentiler üzerine de okulu terk ettim. Aileme bu konulardan bahsetmedim" dediği öğrenildi.

Gözaltına alınarak sorgulanan öğretmen V.B. ise suçlamaları kabul etmedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan V.B., alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİNAYET SORUŞTURMASI ÖĞRETMEN TACİZİNİ ORTAYA ÇIKARDI
CİNAYET SORUŞTURMASI ÖĞRETMEN TACİZİNİ ORTAYA ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 14:34:03
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 16:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut üdürgücü IP: 95.7.78.xxx Tarih : 28.05.2010 11:29:09

basının  toplumu aydınlatması çok güzel ama.suçlu olmadan kişileri lanse etmek onları teşhir etmek isimilerini yazmak ileride telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir.yıllarca eğtime zaman harcamış veya görev yapmış insanları suç unsuru yaparken daha dikkatli olanmsında fayda olacağına inanıyorum . saygılarımla