2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Okul bahçesine peyzaj istedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı koltuğuna, Barbaros İlköğretim okulu öğrencisi Elife Şahin oturdu. Şahin, çalışmalar hakkında Belediye Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdüründen bilgiler alırken, okulunun bahçesine peyzaj çalışması istedi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden Şahin, Başkan Poyraz'dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Park ve Bahçeler Müdürü Burhanettin Türkkahraman ile Fen İşleri Müdür Özcan Konuklar'a çeşitli talimatlar veren Şahin, okulunun bahçesinde peyzaj çalışması yapılmasını istedi.

Şahin yaptığı açıklamada ise, kentin her geçen gün gelişip, güzelleştiğini belirterek, Başkan Poyraz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şahin; "İlimizin gelişip güzelleşmesinde Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Poyraz'ın büyük katkıları var. Sizlere ve ekibinize şükranlarımı sunuyorum. Bu arada bazı okul bahçelerimizin çevre düzenlemesi çalışmalarına da katkıda bulunulması bizleri daha da mutlu ediyor. Bende okulumuzun bahçesinde peyzaj düzenlemesi yapılmasını ve parke taşı döşenmesini istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, eğitimin ülkenin kalkınması için en önemli konunun olduğunu belirterek; "Her yaşta eğitim ve öğretime ihtiyaç var. Okullarda eğitim ve öğretim seviyesinin daha da yükselmesi için belediye olarak her türlü desteği veriyoruz. Her zaman olduğu gibi okullarımızın çevre düzenlemesine katkıda bulunacağız. Şehrimizde çocuklarımızın sağlık ve güven içersinde oyun oynayabilecekleri yeni parkların düzenleme çalışması devam ediyor. Yeşil alan ve ağaç dikim çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Dünyada çocuklara adanmış bir bayram kutlayan tek milletiz. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Hepinizi tebrik ediyor, bayramınızı kutluyorum."dedi.

Başkan Poyraz, ziyaretin anısına öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.Ziyarete, Okul Müdürü Musa Aydemir Öğretmenler Yusuf Ay, Adurrahman Şen ve öğrenciler katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 19:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?