1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Omuz atma kavgasında kan aktı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Narlı beldesinde omuz atma yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, dün saat 22.30 sıralarında Narlı Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolda yürüyen Cengiz S. (19) ve Aziz S. (14) adlı kardeşler ile karşıdan gelen İbrahim D. (26) omuz atma yüzünden tartışmaya başladı.

Bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki kardeş İbrahim D.'yi darp etti. Olay yerinden ayrılan İbrahim D. yanına aldığı tabancayla tekrar gelerek iki kardeşe kurşun yağdırdı. Aldığı kurşun yaraları ile Cengiz S. olay yerinde hayatını kaybederken, Aziz S. ise ağır yaralandı. Aziz S. ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne, yaralanan katil zanlısı İbrahim D. ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayda hayatını kaybeden Cengis S.'nin cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, kardeşi Aziz S.'nin durumu ise ciddiyetini koruyor. Katil zanlısı İbrahim D.'nin ise KSÜ Tıp Fakültesi'nde jandarma gözlemi altında tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 15:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?