6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Özel güvenlikçilere terör ve bomba dersi

Kahramanmaraş'ta, özel güvenlik elemanlarına terör, terörist, bomba, bombacı ve tüm bunlara karşı yapılması gereken çalışmalar konusunda eğitim verildi. 

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Güvenlik Şubesi, kentte faaliyet gösteren özel güvenlik elemanlarına terör, terörist, bomba, bombacı ve tüm bunlara karşı yapılması gereken çalışmalar konusunda Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde sinevizyon destekli eğitim verdi. 

Terörle Mücadele Şube Müdürü Taner Paylaşan, özel güvenlik elemanlarına "Terör nedir? Kime, niye terörist denir? Terör gruplarının amaç ve faaliyetleri" konularında bilgiler verirken; bomba imha uzmanı polis memuru Kadir Erkan da bomba, canlı bomba, intihar saldırılarına karşı dikkat edilecek hususlar ve alınacak tedbirleri anlattı. Erkan, "Her şeyden önce kendi can güvenliğinizi alacaksınız. Kendi canını koruyamayan, kimsenin canını koruyamaz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 11:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih arslan IP: 81.214.43.xxx Tarih : 20.10.2006 08:38:24
böyle güzel şehrimizin güzel insanlarını korumak çok iyi bir duygudur.ve bu güvenlikte en çok haca ahmet yesevi önünde duracak. çünkü orda bir güvenlikci var. her gün dögüş oluyor. ve bir tane daha güvenlikci olmasını istiyorum... saygılar... güzel kentimin güzel insanlarına,,,,,,,,,,