6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Park çalışmaları sürüyor

KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESİ PARK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir tarafındaki yeşil alanlarda çalışmalarını devam ettiriyor.

Baharla havaların ısınmasıyla birlikte Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle kentin kuzey doğusunda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu ve Çamlık Mesire alanlarında yapılan hummalı çalışmalar sürdürülüyor.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada amaçlarının Kahramanmaraş'ı "Nefes Alan Kent" hüviyetine kavuşturmak olduğunu ifade etti. Poyraz, "Ekiplerimizin katılımı ile her hafta toplanarak yapacağımız çalışmaları ele almaktayız. Belirlenen program dâhilinde uygun hava şartlarına göre çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Son olarak yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanında ekiplerimiz büyük bir mesai harcamaktadır. Pınarbaşı Çamlık Mesire alanında çalışmalarımız sürüyor. Yine Malik Ejder Türbesinde çalışmalarımız devam ediyor. Tarihe ve tarihi değerlerimize sahip çıkmak bizler için kutsal bir vecibedir. Yaptığımız bu çalışmalarla Malik Ejder Türbesi bambaşka bir görünüme kavuşacak. Ayrıca Üngüt Koşu Yolunda ağaç dikimi için çalışma gerçekleştirildi. İlkbahar mevsimine gireceğimiz önümüzdeki günlerde şehri çeşitli bitkilerle süsleyeceğiz. Bunların yanı sıra şehrin muhtelif yerlerindeki parklar ve yeşil alanlarda da rutin bakım işlemleri gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESİ PARK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 16:33:01
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 16:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NİL IP: 193.255.96.xxx Tarih : 10.03.2010 15:55:50

Kaldırımlardan önce yollarınızı düzeltiniz hertaraf çukur ve yamalı. Arabalarımızın arızalanmasına yol açıyorsunuz.