1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Poyraz: 'Tapusuz ev kalmayacak'

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Sümer Mahallesinde başlatılacak imar çalışması ile görev süresi dolmadan tapusuz ev bırakmayacaklarını söyledi.

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Poyraz, Sümer Mahallesi sakinleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kurban kesilerek karşılanan Poyraz, mahalle muhtarı Ramazan Avcı ve vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Sümer Mahallesi'nin, kentin en az hizmet alan yerleşim yerlerinden biri olduğunu kaydeden Poyraz, yeni dönemde bu mahallenin önemli problemlerine çözüm üreteceklerini söyledi. Mahallenin, asfalt, kanalizasyon, yeşil alan gibi önemli sıkıntılarına çözüm üreteceklerini dile getiren Poyraz, bir de cami yapılması için gerekli çalışmayı başlatacaklarını ifade etti.

Poyraz, "Artık seçim geride kaldı. Bundan sonra hizmete devam edeceğiz. Sümer Mahallemiz yeteri kadar hizmet almadı. Bu dönem gereken hizmet verilecek. Özellikle başlatacağımız imar uygulaması ile görev süremiz dolmadan tapusuz yer bırakmayacağız" diye konuştu.

Poyraz, 5 yılın kısa bir süre olduğunu ve aldıkları emaneti hakkıyla yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 11:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?