1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Poyraz projelerini anlattı

Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Poyraz, Türkoğlu Kalkınma ve Güçbirliği Derneği'ni ziyaret etti.

Poyraz, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve bazı teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyarette, dernek üyelerine projelerini anlattı. Dernek Başkanı Seyfi Moroğlu, ziyaretin kendileri için oldukça sevindirici olduğunu belirterek, seçimlerde Poyraz'a başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Poyraz ise bir toplumun kalkınmasının yerelden başlayacağını vurgulayarak, "Bizler sizlere en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Bunu biz AK belediyecilik dönemimizde ispat ettik. Yeni dönemde de ekibimize ve yeni hazırladığımız projelerimize güveniyoruz. Kahramanmaraş'ta herkesin belediye imkanlarından ve hizmetlerinden eşit şekilde yararlandığı bir ortam oluşturduk, bunu yeni dönemde de sürdüreceğiz.

Çok güzel hizmetlere layık olan insanımızın karşısına, daha güzel hizmet projeleri ile çıkıyoruz. Sosyal belediyecilik, yeşil alanların artırılması ve ulaşım sorununun kökten çözümü ve mega bir kent için sizlerin ve tüm Kahramanmaraşlıların desteğini istiyoruz. Kentimizi daha ileri noktalara taşımak, hayal ettiğimiz modern ve yaşanabilir marka şehir Kahramanmaraş'ı ortaya çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Poyraz daha sonra dernek yöneticilerine projeleri hakkında bilgiler vererek sorularını cevaplandırdı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 18:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?