2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Ramazan etkinlikleri başladı

Kahramanmaraş Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri, Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ile başladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Anfi Tiyatro'da gerçekleştirilen konsere ilgi büyük olurken, Belediye Tasavvuf Müziği Korosunun, Şef Mehmet Pakdil yönetiminde seslendirdikleri birbirinden güzel eserler konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde, manevi duygular ön plana çıkarken duygu yüklü dakikalar yaşandı. Konserin sonunda Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, şef Mehmet Pakdil'e çiçek verirken, koro üyelerini kutladı.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, Ramazan ayını dolu dolu yaşayacaklarını belirterek, "On bir ayın sultanı Ramazanı Şerif'i karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimizin Ramazanlarını tebrik ediyorum. Bu akşam Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konseri izledik. Amacımız eski Ramazan günlerinin güzelliklerini vatandaşlarımıza hissettirmek ve onların bir araya gelmelerini sağlamaktır. Bu vesileyle sosyal belediyecilik anlayışımızı her alana yaymaya ve Ramazanda da sürdürmeye çalışıyoruz. Ramazan ayı süresince etkinliklerimiz devam edecek. Saygıdeğer Valimizin geceye katılması bizi onure etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güzel akşamda değerli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyor, ramazan süresince gerçekleşecek bütün programların hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konsere; Vali Tanılır ve eşinin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Belediye Başkan Danışmanı Zeynep Arıkan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 17:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?