6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Roman mağazası açıldı

ROMAN MAĞAZASININ KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye'nin önde gelen Moda Bayan Hazır Giyim Mağazalarından Roman, Kahramanmaraş Şubesini açtı.

Mağazanın açılışı bu gün gerçekleştirilen görkemli bir törenle yapılırken, açılışa çok sayıda bürokrat, işadamı ve siyasiler katıldı. Mağazanın açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kara, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sezai Akgün, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ve mağaza sahibi Seyfi Moroğlu gerçekleştirirken, birçok farklı ürünün Kahramanmaraşlıların beğenisine sunulduğu belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kara, Roman gibi önemli bir ismi Kahramanmaraş'ta görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Ülkemizin dört bir tarafında mağazalar zinciri bulunan Roman'ı Kahramanmaraş'ta da görmekten mutluyuz. Umuyoruz ki bu tür markaların sayısı her geçen gün artar. Moroğlu ailesini kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Mağaza sahibi Seyfi Moroğlu ise, "Roman gerçekten üniversite gençliğinin tercih ettiği bir marka. Kızım da bu nedenle bu mağazayı açmak istedi. Böylesine güzel bir markayı şehrimizle buluşturmaktan mutluyuz, gururluyuz. Hem kaliteyi, hem de uygun fiyatı halkımızın beğenisine sunacağız. Başarılı olacağımızı ümit ediyor, hayırlı olmasın diliyorum" diye konuştu.

Açılışın ardından konuklar, mağazayı gezerek ürünler hakkında bilgiler alırken, tören kokteyl ile son buldu. Kentin önde gelen işadamlarından Seyfi Moroğlu'nun sahibi olduğu mağazanın işletmeciliğini ise kızı Bengi Moroğlu yapacak.

ROMAN MAĞAZASININ KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ AÇILDI
ROMAN MAĞAZASININ KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 14:46:01
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 23:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?