6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Sahte para operasyonu

Kahramanmaraş'ta emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda, piyasaya sahte para sürmek isteyen 2 kişi, 3 bin 970 YTL ve 200 Euro sahte parayla yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sahte paradan dolayı sabıkaları bulunan A.K. ve M.K.'nın İstanbul'a giderek sahte para temin edeceği bilgisini aldı. Otobüsle Kahramanmaraş'a geldikleri belirlenen 2 kişi, Kayseri yolu Üngüt Kavşağı'nda takibe alındı. Düzenlenen operasyonda, şahısların üzerinde 99 adet sahte 10 YTL, 149 adet sahte 20 YTL ile 1 adet sahte 200 Euro ele geçirildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise, 45 adet dolu fişek ele geçirildi. 

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, özellikle Kurban Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde vatandaşları sahte para konusunda uyardı. Sahte para ve uyuşturucuyla mücadelelerinin devam edeceğini kaydeden Çelikbilek, Kahramanmaraş'ı huzurlu bir kent yapabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2006 Salı 11:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?