4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Şehit ateşi Maraş'ı yaktı

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde teröristlerin saldırısında şehit düşen askerlerden Piyade Çavuş İdris Çam’ın memleketi Kahramanmaraş’ta oturan yakınları acı haberle yıkılırken şehidin terhisine 38 gün kaldığı belirtildi.

Merkeze bağlı Döngele Beldesi’nde oturan babası çiftçi 65 yaşındaki Ali Çam ile annesi 60 yaşındaki Ümmühan Çam, bu sabah saldırı haberini duyunca, ulaşabildikleri tüm ilgililere telefon ederek oğullarından gelecek iyi bir haberi bekledi. Ancak öğle saatlerinde evlerine gelen askerlerden acı haberi alan anne ile baba, gözyaşlarına boğuldu.

Baba Ali Çam, duygularını ifade etmekte zorlanırken, "Ne yapalım, kader. Kader böyleymiş" dedi. Şehidin ağabeyi Cuma Çam da, "Hainler en kısa zamanda yakalansın, gerekenler yapılsın. Kardeşimin terhis olmasına 38 gün kalmıştı. Kendisi ile dün akşam saat 20.00’da görüştük. ’38 günüm kaldı geliyorum ağabey’ dedi. Ben de kendisine iyi bakmasını söyleyince, iyi olduğu cevabını verdi. Arada sırada telefon açardı. Aramazsa ben kızardım" dedi. Ağabey Cam, televizyondan saldırı haberini duyunca ulaşabildiği her yeri aradığını ancak acı haberi eve gelen askerlerden aldıklarını söyledi.

Haberi duyan yakınları ve komşuları da Çam Ailesi’nin evine akın ederek onları teselli etmeye çalıştı.

...
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2011 Çarşamba 17:05:33
Güncelleme :20 Ekim 2011 Perşembe 18:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hacı ÖZBENLİOĞLU IP: 212.174.243.xxx Tarih : 20.10.2011 14:49:15

Memleketimizin çocuklarından sadece biri olan, İlyas Kardeşimize, Cenabı Allah dan gani, gani Rahmetler diliyor, Milletimize baş sağlığı, Kederli ailesine Sabrı Cemil Diliyorum.

Biz acıların dinmesini istiyoruz. Ama ne yazıkki Acılarımız arytarak devam ediyor.

PKK. Denen laneti def etmek için Siyasi oteriteyi görevini yapmaya davet ediyorum.