4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Sevdiği kızı alamayınca...

Kahramanmaraş'ta bir genç, evlenmek istediği liseli kızın ailesinin onay vermemesi üzerine, genç kızın okulunun önünde kendisini benzin döküp yakmak istedi.

Alınan bilgilere göre olay, saat 23.30 sıralarında Kahramanmaraş Yatılı Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde meydana geldi. İ.Ü.(20) isimli gencin elinde benzin bidonu ile okula girdiğini gören çevre sakinleri, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, üzerine benzin döken ve eline aldığı çakmakla kendini yakmak istediğini söyleyen genci ikna etmeye çalıştı.

Bu arada yatılı okulda eğitim gören kız öğrenciler de panik ve korku dolu gözlerle gencin eylemini izledi. Öğrencilerin daha fazla paniğe kapılmaması için polis uyarılarda bulunarak, öğrencilerin içeri girmesini istedi.

Polisin uzun uğraşları sonucu intihardan vazgeçirilen İ.Ü. ekip arabasına konularak Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. İddiaya göre gencin, bu okulda eğitim gören D.D.'yi sevdiği ve evlenmek istediği öğrenildi. D.D.'nin ailesinin bu evliliğe izin vermemesi üzerine gencin okula geldiği ve olayı gerçekleştirdiği bilgisine ulaşıldı.

İ.Ü. daha sonra sağlık raporu için Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Aşık genç, gazetecilerin 'neden yaptınız' sorusuna ise 'size ne?' yanıtını vererek hastaneye girdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, gencin ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2011 Salı 18:27:31
Güncelleme :2 Aralık 2011 Cuma 18:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?