2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

SP, Göksun adayını çekti

Konya'daki mitingini iptal etmesinin ardından basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun son miting yaptığı yerdeki belediye başkan adaylarını çektiklerini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi nedeniyle Konya'daki mitingini iptal etti. Konya'ya gelen Kurtulmuş, ilk önce Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek Hz. Mevlana'nın sandukası önünde dua etti. Daha sonra Cuma namazını Sultan Selim Camii'nde kılan Kurtulmuş, partisinin Konya İl Binasına geçerek basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısına Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Kurtulmuş, "Yazıcıoğlu, karakterli ve adam gibi bir adamdı. Herkes kendisini çok severdi. Teknik anlamda bir eksiklik var. Yazıcıoğlu, örnek biri ve saygı gösterilmesi gereken biridir. Biz de en son miting yaptığı yerdeki adayımızı çekme kararı aldık ve çektik" dedi.

Bir seçim kampanyasını geride bıraktıklarını ifade eden Kurtulmuş, "Kampanya süresince hem iktidar, hem de muhalefet partileri iç açıcı bir üslup kullanmamıştır. Birbirlerine hakaretler etmiş ve televole kültürü konuşmuşlardır. Saadet Partisi ise kampanya süresince farkını göstermiş ve bunlara uymamış, Türkiye'nin gözdesi olmuştur. Bizler 33 toplantı, 40 miting yaparak seçim kampanyamızı tamamladık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 17:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?