6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Spora hizmet edenler ödüllendirildi

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), 2005-2006 amatör küme futbol müsabakalarında dereceye giren takımlar ile spora katkı sağlayan yönetici, hakem, sporcu ve basın mensuplarını düzenlenen törenle ödüllendirdi. 

Pınarbaşı Kırkgöz Tesisleri'nde yapılan ödül töreninde konuşan ASKF Başkanı Mehmet Bağrıaçık, geçen sezon spora hizmet eden yönetici ve sporcuları tebrik ederek, yeni sezonda da sporun özüne uygun bir mücadele verilmesini istedi, takımlara başarı diledi. 

Geceye katılan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da, Kahramanmaraş'ın pek çok alanda başarı elde ettiğini ve artık sportif alanda da büyük başarılara imza atma zamanının geldiğini söyledi. Poyraz, "Bu tür toplantılar bir yılın alınterini ortaya koyuyor. Spor gönül işi. Hep cepten harcarsınız. Bugün Kahramanmaraş'ta düne göre çok farklı bir yerdeyiz. Belediye olarak amatör spora bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

AK Parti Milletvekili ve Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Hanefi Mahçiçek ise, futbolun ilerlemesi için kentin bir 3. Lig takımına ihtiyacı bulunduğunu ve bunu başarmak için de bütün amatör kulüplerin desteklerine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Mahçiçek, "Spor gönül işi. Severseniz bu işin perişanlığı zor. Ancak gönül verirseniz her türlü sıkıntıya katlanırsınız" diye konuştu.
Konuşmalardan sonra başarılı takım, yönetici ve sporculara ödülleri dağıtıldı. Gecede ASKF Başkanı Mehmet Bağrıaçık, Hanefi Mahçiçek'e spora katkılarından dolayı ödül verdi. Gecede ayrıca, göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Emniyet Müdürlüğü adına Asayiş Şube Müdürü Mehmet Harman'a plaket verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2006 Cumartesi 16:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?