4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Su sızıntıları tespit ediliyor

SU SIZINTILARI TESPİT EDİLİYOR

Kahramanmaraş Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin gece yaptığı çalışmalarla son bir ay içerisinde 4 ayrı su sızıntısı tespit edildi.

Karasu Projesi ile kentin içme suyu problemini çözüme kavuşturan Kahramanmaraş Belediyesi, şebekelerde yaşanan sızıntılar nedeniyle suların boşa akmasını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak, Yörük Selim Mahallesinde 26, 39 ve 63. sokaklarda yapılan incelemelerde, arıza tespiti yapan ekipler, sızıntılara müdahale ederek şebekeleri onardı.

Fevzi Paşa Mahallesi Çukuroba Caddesi’nde de sızıntı belirleyen ekipler burada da 100’lük diye tabir edilen pik boruda meydana gelen arızayı giderdiler. Sızıntıların dinleme metodu ile tespit edildiğini dile getiren Su ve Kanal Müdürlüğü ekipleri, özellikle gecenin sessizliğinden faydalanarak sızıntıların kolay şekilde tespitinin yapılabildiğini aktardılar. Ekipler, bu yöndeki çalışmaların aralıksız süreceğini belirterek, herhangi bir sızıntıyı fark eden vatandaşları da haber vermeleri konusunda duyarlı olmaya çağırdılar.

SU SIZINTILARI TESPİT EDİLİYOR
SU SIZINTILARI TESPİT EDİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 18:31:00
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 18:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?