1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Taraftarlar yönetime talip oldu

Yeni sezonda 2. Lig B kategorisinde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor'da taraftarlar yönetime talip oldu.

46 Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yahya Vursavuş, taraftar arkadaşlarıyla birlikte Cumartesi günü yapılacak kongrede aday olduklarını açıkladı.

20 Haziran Cumartesi günü ilki yapılan ve çoğunluk sağlanamadığı için 27 Haziran Cumartesi gününe ertelenen Kahramanmaraşspor Kongresinde yönetime talip çıktı. Adayın çıkmadığı ilk genel kurulun ardından, 'Kulüplerin gerçek sahipleri taraftarlardır' diyerek yola çıkan 46 Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yahya Vursavuş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Bu gün düzenlediği basın toplantısı ile konu hakkında açıklamalarda bulunan Vursavuş, kendi gibi hiç parası olmayan 15 kişilik arkadaş grubu ile yönetime talip olduklarını belirterek, "Hepimiz tribünden geliyoruz, paramız yok ama bu takıma sevdalıyız" dedi.

Yönetime kimsenin aday olmaması nedeniyle ortaya çıktıklarını kaydeden Vursavuş; "Biz zengin insanlar değiliz. Ekmeğinin peşinde olan, evinin geçimini sağlayan esnaflarız. Ancak şu ana kadar takımın yönetimine kimsenin sahip çıkmaması, tek sevdamız olan Kahramanmaraşspor'un sahipsiz olmadığını göstermek için yola çıktık. Hepimiz genciz ve başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

Çıktıkları bu yolda kendilerine destek olunmasını isteyen Vursavuş; "Büyük başarılara imza atan Kahramanmaraşsporumuzun son iki yılda yaşadığı çöküş hepimizi üzmüştür. 1 milyon nüfuslu şehrimizde zengin iş adamlarımızın kulübümüzü yeterince desteklememesi ve güçlü kadromuza rağmen 2. lige bulunmuş olduğumuz durum bizi endişelendiriyor. Genel kongre kararı alan yönetimimizin, bu kararın ardından hedef küçültme söylentilerinin ortaya çıkışı bizleri endişelendirmiş ve harekete geçirmiştir. Son günde aday çıkmaması durumunda, bizden önceki yönetimlere verilen desteğin bizlere de verilmesi durumunda Kahramanmaraşspor'u eski başarılı günlerine taşıyıp, süper lige çıkartacağımız konusunda iddialıyız. Değerli sanayici ve iş adamlarımız ile taraftarlarımızın bize verecekleri güç bizleri Kahramanmaraşspor yönetimine talip olmaya teşvik etmiştir" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET ÖZ IP: 85.105.35.xxx Tarih : 26.06.2009 11:21:47

helal olsun!!!