2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Tenis turnuvası sona erdi

Kahramanmaraş sosyal yaşamına yaptığı katkılar, oluşturduğu spor kompleksi ve hayvanat bahçesi ile hayırla yad edilen merhum işadamı Alaaddin Sezal anısına bu yıl 8'incisi düzenlenen "Alaaddin Sezal Tenis Turnuvası" tamamlandı.

1 aydır devam eden ve 55 sporcunun katıldığı turnuvada rakiplerini dize getiren Fatih Emiroğlu ve Barış Bozkurt finalde karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen maçın ardından rakibi Bozkurt'u da yenmeyi başaran Emiroğlu şampiyonluğu kazandı.
Final karşılaşması Emiroğlu ve Bozkur'un arkadaşları ile çok sayıda tenis sporuna gönül veren taraftar izledi.

Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlenirken turnuva şampiyonu Fatih Emiroğlu'nun ödülünü Sezal CityYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Sezal verdi. Sergilediği performansla finale kadar yükselen ancak son karşılaşmada Emiroğlu'na kaybederek ikinci olan Bozkurt'un ödülünü ise, Faal Futbol Antrenörleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı ve Sezal City İşletme Müdürü Mesut Çanak verdi.

Törende konuşan Çanak, zevkli ve çekişmeli bir turnuvayı geride bıraktıklarını belirterek, "Yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden turnuva maçları zevkli ve bir o kadar da heyecanlı geçti. Bu turnuvaya katılan bütün sporculara teşekkür ediyorum. Şartlar el verdiği sürece bu turnuvayı düzenlemeye devam edeceğiz. Her geçen yıl tenis sporuna ilginin artması bizleri sevindiriyor. Ayrıca, tenis sporunun kentimizde yaygınlaşması sayesinde bazı kurumlar da buna benzer turnuvalar düzenleniyor. Buda bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Çünkü görüyoruz ki artık tenis sevilen bir spor oldu. Tenis sporunda öncü olduğumuz için gururluyuz" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 13:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?