1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Üniversiteli Fatih 4 gündür kayıp!

Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Fatih Yıldız'dan 4 gündür haber alınamıyor.

Geçen cuma günü okula gitmek üzere evinden ayrılan 24 yaşındaki Fatih Yıldız'dan bir daha haber alınamadı. Oğlunun hayatından endişe eden anne Gülten Yıldız, Fatih'in bir an önce bulunmasını istedi. Fatih'in babası Şahin Yıldız ile birlikte Bayburt'ta oturduğunu belirten Yıldız, oğulları ile herhangi bir problemleri olmadığını söyledi.

Fatih'in son olarak Ziraat Bankası hesabındaki 170 TL öğrenim kredisini çekerek kontör aldığını ve Bayburt'ta bir daha görünmediğini anlatan anne Yıldız, "Hafta sonu ise Aşkale'de görünüyor. Ancak şu anda nerede olduğunu, ne yaptığını bilmiyorum. Kocam Erzurum'da, Aşkale'de, Bayburt'ta her yerde onu arıyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız" dedi.

Oğlunun depresyon hastası olduğunu ve günlük olarak ilaç alması gerektiğini ifade eden Yıldız, "Oğlumun günlük depresyon ilacı alması gerekiyor. Cuma gününden beri ilacını da alamıyor. Fatihimin hayatından endişe etmeye başladım. Eşim her yerde onu arıyor. Ben burada elim kolum bağlı oturuyorum, kaygıdan öleceğim. Oğlumun bir an önce bulunmasını bekliyor, tüm yetkililerden yardım istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 10:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?