6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Uyuşturucu operasyonu

Kahramanmaraş polisinin gerçekleştirdiği operasyonda, 4 kilo 360 gram esrar, 145 gram kenevir tohumu ve 5 adet extacy hap ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, karı-koca oldukları öğrenilen İdris K. ve Ayşe K.'yı takibe aldı. Gaziantep Karayolu Havaalanı Kavşağı'nda aracı durduran ekipler, yaptıkları aramada 160 gram esrar maddesi ele geçirdi. Şahısların Gaziantep'teki ikametinde yapılan aramada ise, toplam 4 kilo 200 gram esrar, 5 adet extacy hap, 145 gram kenevir tohumu ve uyuşturucu madde tartımında kullanılan terazi ele geçirildi. 

Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, düzenlediği bilgilendirme toplantısında, esas amaçlarının uyuşturucu tacirlerini "içici" olarak tabir edilen şahıslarla buluşturmamak olduğunu söyledi. Çelikbilek, "Bundan sonra siz basın mensuplarıyla sık sık biraraya geleceğiz. Uyuşturucuyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" dedi. 

Uyuşturucu maddeyle yakalanan karı-koca, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 12:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veli dağ IP: 85.108.242.xxx Tarih : 19.11.2006 20:00:38
uyuşturucu bir önlem değildir ancak bir ölüm getirir uyuşturucu evler yıkar ocaklar söndürür uyuşturucu insanı özgür kılmaz insanı ölüme sürükler dönülmez yollara sokar lütfen uyuşturucuya son verelim tertemiz bir dünya kuralım kendimize çıkılmaz yollara girmeyelim