6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Vali'den köy incelemeleri

Kahramanmaraş Valisi İlhan Atış, devlet hizmetlerini yerinde görmek ve denetlemek üzere Ekinözü İlçesi ve ilçeye bağlı 10 köyde incelemelerde bulundu. 

Vali İlhan Atış'a İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Ekinözü Kaymakamı Bilal Yavaş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yusuf Ziya Kahraman, il müdürleri ve daire amirleri eşlik etti. Vali Atış, KÖYDES Projesi kapsamında yer alan yol, sulama ve içme suyu çalışmalarını gezerek Kaymakam Yavaş ve diğer yetkililerden kapsamlı bilgi aldı.

Soysallı, Kandil, Kabaktepe, Kürtül, Demirlik, Ataköy, Ambar, Çiftlik köylerini gezen Atış, alkışlarla karşılanırken, devletin verdiği sözü hizmet olarak yerine getirmekten mutluluk duyduğunu söyledi. 

Atış ve beraberindeki heyet, daha sonra Ekinözü Pansiyonlu İlköğretim Okulu'nda yapılan ve ilçenin sorunlarının konuşulduğu toplantıya katıldı. Devletin, verdiği her sözü yerine getirmek için büyük gayret sarfettiğini belirten Vali Atış, "Ben devlet adına yapamayacağım işin sözünü vermem. Verdiğim sözü de yerine getiririm" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 11:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?