1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Vergi rekortmenlerine plaket

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Bülent Koçak, 2008 vergilendirme döneminde Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi bazında rekortmen olan firmalara plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Rekortmen firmaları ziyaret eden Koçak, vergi konusundaki duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Verginin kutsallığına değinen Koçak, tüm vatandaşların bu konuda hassas olması gerektiğini dile getirdi.

Yaşar Dondurma Sanayi'nin kurucuları ve MADO Markasının mimarları Mehmet, Atilla ve Erdal Kanbur'u ziyaret eden Koçak, birer plaket ve teşekkür belgesi verdi.
MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, ziyarette yaptığı konuşmada ortaklarından biri olarak ta devleti gördüklerini belirterek, "Bu nedenle ne kadar kazanıyorsak, o kadar vergi vermeye çalışıyoruz. Kahramanmaraş ve Türkiye adına yatırımlarımız devam edecek. Bundan sonraki süreçte de daha çok kazanıp, daha çok istihdam yaratıp, devletimize daha çok katkıda bulunmak istiyoruz" diye konuştu. Sunulan plaketin kendileri için onur verici olduğunu kaydeden Kanbur, Vergi Dairesi Başkanı Bülent Koçak'a nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Gelir vergisi rekortmenlerinden Emin Tekstil'i de ziyaret eden Koçak, firma sahibi Yaşar Gölcü ve oğulları Mehmet Akif Gölcü ile Remzi Gölcü'ye plaket verdi. Ziyarette konuşan Yaşar Gölcü, global krizden etkilenmemenin mümkün olmadığını belirterek, zor günler geçirdiklerini fabrikalarının bazı bölümlerinde faaliyetleri durdurmak zorunda kaldıklarını dile getirdi. Buna rağmen vergilerini kuruşu kuruşuna verdiklerini ifade eden Gölcü, herkesi vergilerini doğru olarak vermeye çağırdı.

Vergi Dairesi Başkanı Koçak, daha sonra Kipaş Holding ve Vatan Tıp Merkezi'ni de ziyaret ederek plaket ve teşekkür belgesi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?